Kompania jone kryen edhe pune te tjera te ndryshme sipas porosis suaj nga llamarina dhe alumini si dhe sherbime te tjera qe lidhen me funksionalizimin e pompave te benzines nga pika fillestare deri ne perfundin dhe finalizim te te gjitha puneve pa kontraktor te jashtem. 

Pune te tjera 

Reklama 3D nga Pleksiglass te formesuara me vakum(profesional)

Nje nga sherbimet tjera qe ne si kompani ofrojme dhe realizojme gjate punimit dhe finalizimit te objekteve te ndryshme eshte edhe vendosja e Reklamave 3D nga Pleksiglass te formesuara me vakum profesional. Kete sherbim e kryejme si kompani per me shume se pese vite dhe jemi te specializuar ne kete lemi duke ofruar Reklama te llojeve te ndryshme dhe madhesive te ndryshme. 

Mbulesa me llamarin

Kompania jone kryen poashtu punet dhe rregullimet e mbulesave te llojeve te ndryshme te punuara nga llamarina sipas porosise suaj per objekte te ndryshme.

Shtylla Metalike Elektrike

Nje sherbim tjeter percjelles te cilin e kemi ofruar dhe punuar gjate realizimit te puneve tona ne ndertimin e pompave te benzines eshte edhe modelimi dhe vendosja e shtyllave metalike per ndriqim, flamunje apo reklama dhe qellime te ndryshme sipas porosis suaj duke perzgjedhur edhe modelin tuaj qe ju pershtatet.

CONSTRUCTION BUILDING COMPANY

Reklama Digjitale (LED DISPLAY)

Projekt-ING eshte e specializuar poashtu ne dizajnimin dhe punimin e reklamave digjitale me LED Display , me staf te kualifikuar ne kete pjese qe kryejne kete pune me nje profesionalizem mjaft te larte pershkak eksperiences afategjate qe kemi krijuar ne kete lemi.

Struktura Metalike

Kompania jone eshte e specializuar ne kryerjen e puneve me strukture metalike nga Celiku dhe Bondi. Me nje pervoje per me shume se dhjete vite dhe me nje staf profesional garantojme ne cilesin e puneve tona. 

 

Shtylla Metalike Elektrike

Shtylla Metalike Elektrike